MEL SANT LLORENÇ

  

Pot de mel enrocada
Bresca de mel
pot de mel de 500 gPots de mel Sant Llorenç de    970 g    i     500 g

Mel de mil flors         
Mel de Romaní
Mel de Taronger
Mel de Farigola
Mel d'Eucaliptus
Mel de Bruc
Mel d'Espígol
Mel d'Alzina
Pol·len
Gelea reial

 
 
Eixam d'abelles al bosc
(foto: Josep Casanovas Crespo)POL·LEN ·      El pol·len és un aliment excepcional, complert i concentrat que les abelles recullen de les flors.

·      És un aliment ric en hidrats de carboni i proteïnes. Conté 17 aminoàcids, àcids greixosos  essencials, 6 vitamines (C, A, E, B1, B2, B6), sals minerals (ferro, coure, magnesi, sodi, potassi, calci, fòsfor, silici),  micronutrients

 

Pot de pol·len
Grans de pol·len
GELEA REIAL
UN ALIMENT DE VIDA·      La Gelea Reial és produïda per les glàndules epifaringies de les abelles de 3 a 12 dies d’edat i és l’aliment exclusiu de la Reina durant tota la vida.
·      Gràcies a aquest extraordinari aliment, les Reines viuen de 4 a 6 anys, ponent diàriament de 1000 a 3000 ous; mentre que les abelles no alimentades amb Gelea Reial, viuen de 40 a 120 dies, i el seu aparell reproductor no es desenvoluparà per a la reproducció.
·      La Gelea  Reial és l’aliment més concentrat de la naturalesa, i per el seu equilibrat conjunt de vitamines, minerals i elements vitals , té un paper molt decisiu . No necessita digestió, és totalment assimilable i passa directament a la sang  .Indicada per a les embarassades i per els lactants.
Processos post operatoris

Conté entre altres vitamines , enzims, lipoproteines,etc: Thiamina (vit. B1), àcid pantotènic (vit. B3), Niacina (Vit B5), Inositol (vit B complex, Vit B2, Vit B6, àcid fòlic, biotina , Vit C, D,  E i sals minerals de Manganesi, calci, sodi, potassi, sofre, fòsfor, alumini, magnesi, silici, ferro, coure, zenc, cobalt, estronci.